Larmsystem

Säkerheten först!

Profinova är certifierad installatör och återförsäljare av Jablotron larmsystem. I menyn till höger kan du läsa mer om Jablotron 100 systemet, marknadens mest lättanvända och intelligenta larmsystem.

En god översikt av systemet får du genom denna video.

Vid intresse, slå oss en signal eller fyll i kontaktformuläret här nedan, så kontaktar vi er.

Professionell säkerhet har aldrig varit enklare. Billigt, fjärrkontrollerat, lätthanterligt. Och de är snygga också!

JA-100 är ett revolutionerande trådlöst och trådbundet system som är avsett att övervaka lokaler. Passar både för bostäder likväl som butiker, kontor, lagerlokaler, verkstäder, etc. Det kan rapportera inbrott, brand, hälsoproblem, överfall och andra eventuella risker.

Systemet erbjuder också hemautomatisering. (Fjärrkontroll av anordningar, temperaturkontroll, påslagning av anordningar med en rörelsedetektor, detektorer för avkänning av öppning av dörrar/fönster eller fjärrkontroll).

Lätthanterlig

Tack vare det revolutionära kontrollsystemet är JABLOTRON 100 det första alarmet som du kommer att förstå omedelbart utan problem. Välj ett alarm som är avsett för vanligt folk!

Tidlös design

Utseendet på de enskilda JABLOTRON 100 komponenterna har skapats i samarbete med toppdesigners. Upptäck skönheten som lätt passar in i ditt hem.

Miljövänlig installation

Kombinationen av trådlös och trådbunden lösning som erbjuds av JABLOTRON 100 tillåter en miljövänlig men också mycket överkomlig installation i dina lokaler.

Dra nytta av vår unika trådlösa Jablotronteknologi!

Multifunktionell användning

JABLOTRON 100 skyddar dig inte bara från inbrott utan också mot brand, översvämning eller gasläckor. Den kan kontrollera temperaturen eller öppna garagedörrar. Utnyttja högteknologin maximalt!

Tillgänglig överallt

Tack vare den fria åtkomsten av internet kommer du att kunna nå ditt JABLOTRON 100 alarm var som helst ifrån med hjälp av din dator eller smartphone. Kontrollera alarmet och se händelserna utan begränsningar. Har du valt kameradetektorer så kan du även titta på bilder.

Kontakta oss gärna om du har funderingar angående Jablotrons larm!

Jablotron är nog bland marknadens smartaste och mest lättmanövrerade larm.

[NEXForms id=”24″ open_trigger=”popup” type=”button” text=”Öppna kontaktformulär” button_color=”btn-nf-default” width=”50″ height=”90″ background=”#36e123″ open_animation=”fadeInDown” close_animation=”fadeOutUp”]